ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ - ΝΤΙΝΑ ΒΙΤΖΗΛΑΙΟΥ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ - ΝΤΙΝΑ ΒΙΤΖΗΛΑΙΟΥ

7 Αυγούστου 2017

"Καβάτζωσε" και συ μια μόνιμη θέση στη σκιά, μπορείς!...

 
...το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια αλυσίδα και απέραντη αναίδεια , 
θράσος και περιφρόνηση προς όποιον τολμήσει να επιθυμήσει να ξαποστάσει στη σκιά,
που εσύ καβάτζωσες για όλο το 24ώρο, προκειμένου να την χαίρεσαι όποτε σου τζαβλώσει.
Στη μικρή παραλία των Πουλίθρων.






Η παραλία λίγο πριν έρθουν οι "δικαιούχοι" της


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΜΑΣΗΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΑΣΠΡΗ ΣΑΝΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 1991 !!
ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΥΤΗ ΕΚΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΛΕΟΝ
ΠΟΤΕ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΡΘΕΣ ΣΤΑ ΠΟΥΛΙΘΑ ?
ΤΟ ΚΑΦΕ ΚΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΙΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2006 ΧΕΙΜΟΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΚΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ.
ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΜΝΗΣΗ

Dina Vitzileou είπε...


Αυτό το σχόλιο σας έρχεται να επιβεβαιώσει πανηγυρικά την αφορμή αυτής της ανάρτησης. Πρόκειται λοιπόν για την δική σας παραλία που λόγω των πολλών χρόνων χρήσης, δικαιούσθε να την μετατρέπετε σε προσωπικό χώρο πάρκιν. Ακόμη και χθες να ήρθα στα Πούλιθρα, θα είχα ακριβώς την ίδια αντίδραση και ουδόλως με απασχολεί το πόσα χρόνια επισκέπτεστε την παραλία, την οποία δικαιούται να απολαμβάνει ο κάθε συμπολίτης μας. Όσο για τα κανώ σας που επειδή βρίσκονται εκεί χειμώνα καλοκαίρι, μπορεί να αποτελούν και μέρος του τοπίου...έ δεν έχω λόγια!! Αν δεν σέβεστε τον διπλανό σας, δείξτε τουλάχιστον τον ελάχιστο σεβασμό στο φυσικό τοπίο που θεωρείτε ότι μπορεί να είναι κτήμα σας λόγω χρησικτησίας.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΩΣ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΙΚΡΟΒΙΑ π.χ. ΕΧΙΝΟΚΚΟ ΣΤΑΦΥΛΟΚΟΚΚΟ ΚΛΠ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΡΙΝ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ <> ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΘΡΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ ΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΕΝΤΕ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΜΩΡΑ-ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΗΔΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ!!! ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ <> ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΔΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ <> ΑΜΑΝ ΠΙΑ !!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΩΝΙ ! ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΖΩΟΦΙΛΟΣ ! ΤΑ ΞΑΝΑΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

Unknown είπε...

Αξιότιμη(?) κυρία Βιτζηλαίου,
Ονομάζομαι Πέτρος Πάλμος και είμαι ένας από τους «αναιδείς», που δένω το κανό μου στα δέντρα καταλαμβάνοντας 1-2 τμ από την σκιά της παραλίας. Δεν θα σχολιάσω τα κακεντρεχή σας σχόλια και την γλώσσα που χρησιμοποιείται, άλλωστε αυτά που γράφει ο καθένας δηλώνουν και τον χαρακτήρα του! Θα σας παρακαλούσα όμως να μας πείτε τι πιστεύετε πως πρέπει να γίνεται με τα κανό! Τα κανό αυτά είναι στην παραλία όλο το καλοκαίρι και αποτελούν βασικό μέσο ψυχαγωγίας και άθλησης μικρών και μεγάλων. Γνωρίζω δε με βεβαιότητα ότι σχεδόν όλα είναι στην διάθεση οποιουδήποτε παραθεριστή, μόνιμου ή περαστικού για να τα χρησιμοποιήσει. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τα περισσότερα παιδιά μας είναι εδώ με την επίβλεψη κάποιας γιαγιάς ή κάποιου παππού. Περιμένετε οι γιαγιάδες να ανεβοκατεβάζουν τα κανό, επειδή εσείς ή κάποιοι που σας ενημέρωσαν για το θέμα (μιας και εσάς προσωπικά δεν σας έχω δει ποτέ στην παραλία) ενοχλήστε γιατί πρέπει να κάτσετε λίγο πιο πέρα στην σκιά που άπλετη υπάρχει ούτως ή αλλιώς μετά τις 12.30 με 13.00!!!! Πιθανότατα δεν έχετε την ευτυχία να δείτε την χαρά που προσφέρουν τα κανό σε όλα τα παιδιά. Ίσως μάλιστα κάποιοι ακόλουθοι σας να ενοχλούνται από τα παιδιά, τα παιδιά που παίζουν, που κάνουν φασαρία, που είναι ζωντανά και εμποδίζουν τους μομιοποιημένους της παραλίας στη ραστώνη τους. Είναι όμως άδικο επειδή δεν τολμάνε να τα βάλουν με τα παιδιά να τα βάζουν με τα μέσα που τους δίνουν χαρά!!
Απολαύστε το καλοκαίρι, την όμορφη παραλία που έχει χώρο για όλους και αν πράγματι ενδιαφέρεστε για το χωριό ασχοληθείτε με άλλα σοβαρά προβλήματά του.
Και για να τελειώνει και η ανοησία περί Λιμεναρχείου, αστυνομίας κλπ, κανένα νομικό ζήτημα δεν υπάρχει με το να δένει κάποιος το κανό του σε ένα δέντρο, σε αντίθεση με το να προτρέπει σε αυτοδικία με «κόφτες» κάτι που αν συμβεί, αποτελεί αδίκημα φθοράς ξένης περιουσίας και θα είστε και εσείς υπεύθυνη!
Καλό υπόλοιπο Καλοκαιριού
Πέτρος Πάλμος
Ιατρός

Dina Vitzileou είπε...

Κύριε γιατρέ Πέτρο Πάλμο, θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια να σας επαναφέρω στην ουσία της διαμαρτυρίας μου,απευθυνόμενη με αφορμή τον σχολιασμό σας και σε όλους όσους ένοιωσαν να τους αφορά αυτό το δημοοσίευμα.
Ποσώς με απασχολεί πόσα χρόνια είναι εκεί τα κανό σας, ποσώς με απασχολεί με τί παιχνίδια αρέσκονται να παίζουν τα παιδία σας, αν τα προσέχουν οι γιαγιάδες ή οι παπούδες τους, αν τα θαλάσσια παιχνίδια είναι εκεί για κοινή χρήση ή όχι.
Δικαίωμά σας είναι όταν έρχεστε στην παραλία να κουβαλήσετε ότι θέλετε και να το χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε .
Ο στοιχειώδης σεβασμός προς τους συμπολίτες σας απαιτεί , αναχωρώντας από την παραλία να τα πάρετε μαζί σας κι αν αυτό σας είναι δύσκολο όπως λέτε , τότε βρείτε τρόπο να τα αλυσοδέσετε και να τα παρκάρετε κάπου που να μην εμποδίζει τον επόμενο που θα έρθει μετά από εσάς να χαρεί και αυτός όπως νομίζει την κοινόχρηστη παραλία.
Επίσης γιατί μπήκατε στον κόπο να χαρακτηρίσετε όλους αυτούς που ταυτίστηκαν με την διαμαρτυρία μου, ως μουμιοποιημένους σε ραστώνη, που δεν αγαπούν τα παιδιά, που δεν ασχολούνται με τα σοβαρά προβλήματα του τόπου κ.λ.π.
Δεν καταλαβαίνετε ότι προφανώς είναι τόσο ανοιχτόμυαλοι που αντιλαμβάνονται ότι κάτι τέτοιες συμπεριφορές ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ τα σοβαρά προβλήματα του τόπου?
Όσο για την απειλή ότι μπορεί να θεωρηθώ υπεύθυνη για φθορά ξένης περιουσίας, ας μη το σχολιάσω γιατί θα ξεφύγουμε σε άλλου είδους συζητήσεις.
Πάντως τελειώνοντας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας για Καλό καλοκαίρι , σας διαβεβαιώ ότι βρίσκω τρόπους να το χαίρομαι και εγώ και τα ανήψια μου και οι φίλοι μου και τα παιδιά των φίλων μου, φροντίζοντας να μην ενοχλούμε τον διπλανό μας από το να παερνάει και εκείνος καλά.
Α, και πού είστε κ. γιατρέ Πέτρο Πάλμο, εκτός που νοιάζομαι τα παιδιά, τους συμπολίτες μου και τον τόπο που μένω, αγαπάω και το κανό!!!!!!!! μόνο που είναι λίγο κουραστικό να το πηγαινοφέρνω.Αν βρεθεί χώρος εκεί στα οικόπεδα της παραλίας σας στείλτε μου μήνυμα να το φέρω και εγώ εκεί.
Φωτογραφία της Leonidio Poulithra Dina Vitzileou.

Unknown είπε...

ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΥΤΗ ΕΚΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΛΕΟΝ


หนังเกาหลีใหม่